Header met telefoon.png

VYTAL

De meest complete voedings app ooit

Vytal promo

Vytal promo

Video afspelen

Makkelijk gezond eten

Een goed dieet starten en volgen kan lastig zijn, alhoewel je bij veel personal coaches en personal trainers wel een voedingsplan krijg moet jij je hier zelf wel aan houden en zelf alle recepten verzinnen of aanpassen.

 

Bij Outdoor Gym Zwolle werken wij niet met een standaard voeding traject, wij werken met de app VYTAL. Via deze app heb je alles gemakkelijk in een overzicht waar je alles kan vinden met betrekking tot je voeding, het voedingsplan, hoeveel calorieën je nog mag, tips en tricks en nog veel meer. Je kan VYTAL dan ook zien als een programma die helemaal op maat is afgesteld voor iedereen en het diëten dan ook een s0tuk makkelijker maakt.

 

Door de ingevoerde informatie van de trainer, coach of jij zelf maakt VYTAL een heel programma en boodschappenlijstje voor jou. Het is zelfs mogelijk om de boodschappen te bestellen via de app, hierdoor wordt diëten een stuk makkelijker gemaakt.

Tablet voor marketinguitingen.png

100% Fun, Easy & Results
Guaranteed

Wil jij op een makkelijke manier gezonder gaan eten? Probeer onze nieuwe voedingsapp, VYTAL!

Met VYTAL wordt je weekmenu automatisch voor je klaargezet compleet met recepten en boodschappenlijstje en kun je je boodschappen zelfs meteen laten thuisbezorgen!

 

VYTAL is geen dieet maar een lifestyle die je eenvoudig vol kan blijven houden. Dus heb jij weinig inspiratie, eet je altijd dezelfde dingen of wil je gewoon niet hoeven nadenken over wat je moetgaan eten? Dan is VYTAL wat voor jou! Meer weten over de mogelijkheden? Neem even contact op!

Over de app

5d887b4c0a1ed.jpg

De allround voedingsapp 

Via VYTAL kan je dan ook alles terugvinden wat jij nodig hebt rondom je voeding, in de app staan dan ook alle recepten en benodigdheden die jij mag eten. Hierdoor is het een stuk makkelijk om je aan het dieet te houden aangezien je gevarieerd en lekker blijft eten, maar wel gezond en met genoeg voedingsstoffen. Combineer een voedingstraject van VYTAL met de juiste training van onze trainers of de lessen en je hebt een geweldige basis om al jouw doelen te behalen!

Een coach en hulpmiddel 

Je kan VYTAL dan ook zien als een soort van coach en hulpmiddel in één. Via de app kan je namelijk een hoop te weten komen over vetten, eiwitten en koolhydraten. Je zou dan ook een hoop leren over voeding in het algemeen. Hiernaast kan je samen met een voeding of lifestyle coach een traject starten en aan de hand van VYTAL gemakkelijk aan dit schema houden. Alle schema’s, recepten, eisen en wat je allemaal mag of niet is dan ook hier terug te vinden. Dit maakt het volgen van een dieet dan ook een stuk makkelijker. Hiernaast heb je op locatie een nulmeting en een meting om de 4 weken, hierdoor kan je de progressie bijhouden en zie je dan ook daadwerkelijk verschil. Het traject is dan ook volledig persoonlijk en voor iedereen toegankelijk, het maakt dus niet uit of jij wilt afvallen, aankomen of juist gewicht wilt behouden.

Social mediabericht VYTAL 3.jpg

Contact Us

Thanks for submitting!