Personal Training Zwolle

Personal training is een van de meest effectieve manieren om snel je doelen te behalen. Aan de hand van personal training in Zwolle bij Outdoor Gym Zwolle ga je een persoonlijk traject starten waarbij eerst je doelen worden vastgesteld, de personal trainer blijft bij je voor de gehele periode en je gaat dan ook samen werken aan deze doelen.
 

De begeleiding houdt echter niet op na de training, een personal trainer is ook een personal coach en zal je ook begeleiden aan de hand van voeding, schema’s, tips en tricks en nog veel meer. De trainingen zijn zwaar zijn, maar met wat doorzettingsvermogen behaal je dan ook extra snel resultaat. Dit resultaat zal jij zelf dan ook terugzien in kracht, fitheid en/of gewichtsverlies.
 

De personal trainingen zullen dan ook op een verantwoordelijke manier opgebouwd worden en steeds zwaarder en moeilijker worden. Zo wordt progressieve overload behaald en ga je ook resultaat boeken.

Zware gewichten
20161116_162128.png

Persoonlijke Trainer

Door middel van een intake en kennismaking met jouw eigen personal trainer in Zwolle bepaal je jouw doelen. Aan de hand hiervan worden dan ook trainingen en schema’s opgesteld. Deze gebruik je om samen met jouw eigen personal trainer te werken aan je doelen. Deze trainingen zijn compleet op maat gemaakt en voor iedereen toegankelijk. 

 

Naast trainingen krijg je ook een aantal andere handvatten aangeboden om je doelen te behalen en bevatten de trajecten tussentijdse meetmomenten om je progressie bij te houden. 

Voeding 

Voeding is erg belangrijk. Zonder de juiste voedingsstoffen kan het lichaam niet goed functioneren. Door de juiste training te combineren met de juiste voeding kan je dan ook veel sneller en beter resultaat behalen. Door voeding goed aan te pakken kan je zowel mentaal als fysiek veel beter en sterker worden. 

 

Daarom bieden wij bij alle personal training pakketten een compleet voedingsadvies en traject. Via onze eigen Vytal app heb je dit allemaal onder één dak, van boodschappen tot menu’s en kookinstructies. 

Lifestyle 

Trainen en voeding zijn twee belangrijke dingen, toch heeft de manier van leven ook een grote invloed op de prestaties tijdens het sporten en je algemene gezondheid. Al onze pakketten bieden dan ook een lifestyle-element aan. Hierdoor is jouw personal trainer in Zwolle ook een personal coach of lifestyle coach. 

 

Deze coach kan jou helpen door handvatten te creëren en betere en bewuste keuzes te maken in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld door te zorgen voor een betere nachtrust of structuur in het leven. Hierdoor kan je naast een betere fysieke gezondheid ook een betere mentale en energierijke gezondheid krijgen! 

Tablet voor marketinguitingen.png

De PT-check, is het voor jou?

Personal training in Zwolle bij onze buitengym is pas écht wat voor jou als jij je herkent in een of meerder van deze punten:

 • Meer zelfdiscipline wilt creëren om je doel(en) te behalen;

 • Moeilijk kunt starten;

 • Eenmaal gestart bent met je doel, en het niet kunt volhouden en dus opgeeft;

 • Niet weet wat het beste is voor jou en jouw lichaam;

 • Houdt van kwaliteit en professionele persoonlijke begeleiding en dus meer continue aandacht voor jouw doelen;

 • Jouw doel sneller wil behalen dan wanneer je dit zelfstandig doet;

 • Klaar bent met je oude gewoontes en gedrag;

 • Waarde hecht aan een duurzame en effectieve investering in jouw lijf.

12806012_10209087493087951_1272972495790

Camielle 

“Ik heb een jaar personal training van Bart gehad met het doel om aan te komen. Met een duidelijk trainings- en voedingsplan zijn we aan de slag gegaan en ben ik inmiddels 7 kilo aangekomen. Daarnaast kan ik zeggen dat de begeleiding en stimulans van mijn Personal Trainer ervoor gezorgd heeft dat er een flinke omslag in mijn leven heeft plaatsgevonden. Voeding staat centraler en PS4Y heeft me veel geleerd over krachttraining. Op basis daarvan hoop ik nu zelfstandig verder te gaan, maar het is fijn om te weten dat ik bij vragen alsnog bij hen kan aankloppen.

Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar, voor alle geduld en om mij telkens weer te pushen."

45558440_2170092406572741_28163585373015

Kate

Bij Bart heb ik een erg professionele trainer gekregen met heel veel kennis van sport, voeding en beweging.

Ik heb van mijn Personal Trainer verschillende gezonde recepten en tips gekregen hoe het beste met mijn voeding om te gaan. Daarnaast zijn ze erg gericht op de houding van het lichaam tijdens het trainen, om zo alle oefeningen en sporten zo veilig en optimaal mogelijk uit te voeren. Ik vond dit een hele fijne manier van trainen en hier heb ik erg veel van gekeerd. Ook de oefeningen waren uitdagend en divers.

Verder is de communicatie altijd snel en soepel gegaan. Ik had een relaxte, vrolijke personal trainer die fijn in de omgang was.

Zeker een aanrader!"

image1-300x236.jpeg

Houda

"Het begon voor mij bij een zogeheten Kickstart-sessie, daarop volgde 3 maanden personal training en daarop volgde dat ik me nu top voel! Het moment dat ik met Bart in gesprek ging klikte het meteen en ik was verkocht! Mijn Personal Trainer begreep mij, luisterde goed naar mijn wensen en mijn doel. Vooral de trainingen waren gevarieerd; elke week een nieuwe uitdaging. Mijn Personal Trainer kon het sterkste uit mij halen, waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou kunnen! Ze wisten hoe ze mij gedurende training gemotiveerd moesten houden, want opgeven was verboden terrein. Ik heb in zo'n korte tijd niet alleen veel geleerd zoals hoe ik op mijn voeding moet letten, maar ook is mijn hele levensstijl aangepast op zo'n manier dat het niet alleen tijdelijk haalbaar is, maar mijn leven lang. Dat telt pas écht mee."

voeding.jpg

€320,- per maand

Serieus geld, serieus reslutaat. 

 • Minimaal 1x per week personal training

 • Onbeperkt bootcamp lessen

 • Onbeperkt Gymbox lessen

 • Optimale voedings app

 • Je eigen coach 24/7

 • Leefstijl coach

Een hele gave ervaring!

Minimaal 3 maanden, daarna ben je verslaafd, op een goede manier ;)

Let op!

Alleen voor mensen die echt willen, want wij gaan ervoor!

Ps: Heb je twijfels, dat snappen we en daarom willen we graag met je meedenken naar de juiste oplossing! 

Gratis Kickstart sessie 

Bedankt, jouw bericht is ontvangen!