Franchise Info komt nog

Personal training is onze meest persoonlijke en uitgebreide vorm van begeleiding.

Van een op een trainingen tot lifestyle coaching. Tijdens de intake zullen wij je kort wat vertellen over trainingen, trainingsvormen, voeding en hoe dit toe te passen om tot een structurele verandering te komen. Hierna zul jij samen met je persoonlijke coach reële doelstellingen opstellen waarna het proces van start gaat. 

Gaan hardlopen

Sterker fitter leniger 

Misschien gaan sommige dagelijkse bewegingen minder soepel, of merkt u dat u aan kracht verliest. Bij ons oefent u de bewegingen die u in het dagelijks leven ook maakt. Het trainen van deze functionele bewegingen zoals tillen en hurken zorgen dat u meer kracht krijgt waar dat nodig is.

De pluspunten 

Bij ZilverFitness wordt u begeleid door een ervaren coach tijdens het volledige lesuur. Een aangepast CrossFit programma maakt iedere les anders, maar de functionele bewegingen komen altijd terug. De kleine gezellige groep zorgt ervoor dat u wekelijks blijft trainen.

Sterkere botten en spieren

Uiteraard is het goed om te fietsen, te wandelen of in de tuin te werken. Maar dat is niet het "matig tot intensief bewegen" dat de Gezondheidsraad adviseert. En waarom adviseren ze juist op iets latere leeftijd bot- en spierversterkende oefeningen?

Na Yoga

Wat doen we?

We bieden u oefeningen die terug gaan naar de basis; bijvoorbeeld met (kleine) gewichten en het eigen lichaamsgewicht. Intensief en afwisselend, met veel bot- en spierversterkende oefeningen. We werken samen met u aan meer kracht, conditie, balans en lenigheid. Ook verhoogt u zo uw weerstand. Alle trainingen worden gegeven door een gediplomeerde coach.

Corona; beweging is het antwoord!

Je kunt er helaas bijna niet omheen; corona. Volgens neurowetenschapper Erik Scherder is beweging en krachttraining hét antwoord op corona, omdat dit je afweersysteem op peil houdt, je lijf in conditie houdt en het risico op dementie verkleint. Ook de Gezondheidsraad adviseert om minimaal tweemaal per week bot- en spierversterkende oefeningen te doen, naast 150 minuten per week bewegen.

Erik Scherder.97195327fda828a15f71d54601
Gezonde Senior Man

Voor wie?

Onze huidige deelnemers zijn tussen de 53 en 83 jaar. Ze willen fitter worden en hebben overdag een uurtje de tijd. De trainingen worden afgestemd op uw eigen niveau en leeftijd. U heeft daarom weinig bewegingservaring nodig. Wat de deelnemers gemeen hebben is de wil om te bewegen en de bereidheid om te worden gecoacht, en gelachen

Dansend paar

Gratis proefweek

Thanks for submitting!